Waar kun je betalen met cryptocurrencies?

Het is natuurlijk goed nieuws dat een transactie niet te manipuleren is. Maar wat kun je er nu mee? Gelukkig steeds meer. Het aantal winkels waarin je met crypto kunt betalen neemt toe. Zo kun je met digitale munten tegenwoordig kleding, sieraden, vliegtickets en zelfs vakanties betalen. Dit maakt crypto voor steeds meer mensen een interessante optie om in te investeren. Op dit moment is de cryptocurrency markt vele miljarden waard. Sommige experts geloven dat de waarde in de nabije toekomst nog veel meer zal toenemen. Wel moeten er dan nog veel meer investeerders instappen.

Investeren in crypto: een goed idee?
Overweeg je om te investeren in crypto? Wees je dan bewust van de valkuilen. Zo komen er steeds meer cryptomunten bij door middel van zogeheten ‘Initial Coin Offerings’ (ICO’s). Niet ieder project is echter een groot succes. Verdiep je daarom altijd in doelstelling van een nieuwe munt en vergeet niet de whitepaper te lezen. Wees kritisch en luister naar je gevoel, niet naar anderen. Stel jezelf de volgende kritische vragen:
• Wie zijn de oprichters?
• Welk verleden hebben de oprichters, zijn ze al eerder succesvol geweest met een project?
• Wat is het doel van de munt?
• Bestaat de munt al, of is het echt een revolutionair idee?
Een aanzienlijk deel van de ICO’s wordt geen succes, maar aan de andere kant hebben sommige projecten meer tijd nodig om te groeien. Dus geef ook niet te snel op!

Plaats een reactie