Cryptogames net review

CryptoGames, gelanceerd in 2014, was aanvankelijk alleen een casino voor Dogecoin-gebruikers. Maar drie maanden na de start besloten de operators om hun horizon uit te breiden over de cryptocurrency-gamingscene. Dit volgde op de toevoeging van andere cryptobetalingen zoals bitcoin en litecoin

CryptoGames is een online gokwebsite die acht spellen aanbiedt: dobbelstenen, blackjack, gokautomaten, roulette, videopoker, Plinko, mijnenveger en loterij. Ons belangrijkste doel is om u de mogelijkheid te bieden om veilig en verantwoord online te gokken met virtuele valuta. Onze missie is om het toonaangevende digitale entertainmentbedrijf te zijn dat anticipeert op de marktvraag en onze spelers verheugt door slimme, veilige en leuke virtuele geldspellen aan te bieden. Bovendien willen we zoveel mogelijk mensen helpen om te gokken om hun eigen persoonlijke redenen.

Spelaanbod Crypto games

Crypto-games.net is de thuisbasis van dobbelstenen, gokautomaten, roulette, videopoker, loterij- en tafelspellen en andere opwindende gokactiviteiten. Het primaire doel van de diensten van CryptoGames is om gameliefhebbers over de hele wereld te laten wedden met virtuele valuta. Hier kunt u gokken op enkele van de meest vermakelijke en lonende spellen met Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Ethereum en andere bekende digitale valuta.