Terra lanceert nieuwe keten Airdropping LUNA 2.0

Op zaterdag 28 mei 2022, ontvingen LUNA classic en UST classic houders een airdrop bestaande uit nieuwe LUNA 2.0 tokens gebaseerd op twee blockchain snapshots. De eerste geregistreerde waarde van de crypto asset om 5 uur ’s ochtends (ET), was $ 14,31 per eenheid en het raakte een all-time high (ATH) ruwweg 20 minuten later op $ 18,87 per LUNA. LUNA is meer dan 70% gedaald toen het verhandeld werd voor $4,20 per eenheid om 11:00 a.m. op zaterdag.

LUNA 2.0 wordt gelanceerd
Het nieuwe LUNA-token wordt nu verhandeld nu het crypto-actief werd geairdropped naar LUNA classic (LUNC) en UST classic (USTC) houders. Momenteel is er een maximale voorraad van 1.000.000.000 LUNA munten, maar de huidige hoeveelheid tokens in omloop is onbekend. Een aantal personen sprak over de Terra blockchain oprichter. “Do Kwon die blijft rondhangen terwijl hij dagelijks geteerd en gevederd wordt is het meest alfa ding dat ik ooit heb gezien,” schreef een individu op zaterdag

LUNA ziet momenteel de meeste activiteit op het handelsplatform Okx en 24-uurs metrics geven aan dat LUNA een prijsbereik heeft gezien tussen $18 en $4 per eenheid.

Terra’s mede-oprichter Do Kwon tweette over de lancering op zaterdag en zei: “Phoenix-1 mainnet is nu live en produceert blokken – publieke node diensten, wallets en explorers zouden binnenkort live moeten gaan.

Een aantal exchanges hebben ondersteuning toegevoegd voor de nieuwe LUNA, zoals Kraken, Bitrue, Kucoin, Bybit, Nexo, Lbank, Bitfinex, en Bitget. Gegevens van Cryptocompare geven aan dat de tether USDT een grote meerderheid van de LUNA-transacties voor zijn rekening neemt, gevolgd door ETH. De crypto-activa is ook gekoppeld aan de fiatvaluta’s USD, CAD, EUR, PHP, INR, en IDR.

Plaats een reactie