gouden 10 gulden munt waarde
Gouden Tientje Munten Kopen? Tegen de beste prijs! Argentorshop.be.
Hoitsema en de Mercuriusstaaf, ook wel Caduceus genoemd, is het muntteken van de Nederlandse Munt in Utrecht. Het laatste gouden 10 gulden muntstuk draagt het portret van koningin Wilhelmina, op latere leeftijd met opgestoken haar, kijkend naar rechts. Rondom haar hoofd staat van links naar rechts Koningin Wilhelmina God zij met ons. Op de achterzijde ziet u het wapenschild van Nederland, tussen de nominale waarde van de munt, met daaronder het jaar van uitgifte.
Gouden 10 gulden munt kopen of verkopen? Ontdek onze beste prijs.
Gouden munten kopen. 10 gulden gouden munt gouden tientje. 10 gulden gouden munt gouden tientje. Originele Nederlandse gouden tientjes. De 10 Gulden munt heeft een zuiverheid van 90% puur goud. De goudmarkten zijn momenteel gesloten. Online bestellingen zijn mogelijk van maandag t.e.m.
10 gulden 1933 Wilhelmina GoudenTientje.info.
Op deze munt is de volgende catalogusprijs van toepassing: Jaartal. bron: NVMH muntalmanak 2013, GWgoudwaarde. Alles over uw tientje. Kies het soort en het jaartal om direct alles over een specifiek gouden tientje te vinden.: Soort tientje: 10 gulden. Kies een jaartal. per gram fijngoud. Bereken de waarde van uw goud In de praktijk.
Vind gouden 10 gulden op Marktplaats.nl.
GRATIS OFFICIËLE HERSLAG 1e WILHEMINA 10 GULDEN MUNT 1892. Gratis officiële herslag allereerste wilhemina10gulden munt 1892 125jaar geleden werd de allereerste gouden wilhelminatien gulden munt ooit uitgegeven. Ter ere van deze gebeurtenis is een strikt gelimiteerde herslag van deze gouden munt uitgegeven.
10 Gulden GoudenTientje.info.
geen gouden munten van tien of vijf gulden. Met de invoering van de euro zijn onder Beatrix vanaf 2002 weer gouden munten geslagen, met dezelfde afmetingen en hetzelfde gewicht en gehalte als de gouden tientjes, maar dan met een nominale waarde van 10 euro. Nederlandse Antillen, Caribisch Nederland. In 1980 zijn onder de vlag van de Nederlandse Antillen enkele duizenden munten van tien en vijf Antilliaanse guldens geslagen. Deze muntstukken hebben hetzelfde gewicht en gehalte als de oudere Nederlandse equivalenten: respectievelijk 672, en 336, gram met een goudgehalte van 90% 0.900. In 2004 en 2005 zijn op de Antillen onder Beatrix gelijksoortige tien gulden munten geslagen, in oplages van resp. 1000 en 1500 stuks. In 2007 is ter gelegenheid van het jaar van de dolfijn ook een muntje van 10 gulden geslagen. Deze is een stuk kleiner 14 mm, weegt 124, gram 1/25e troy ounce en is gemaakt van puur goud 0.999. In april 2013 heeft de Koninklijke Nederlandse Munt KNM voor Curaçao en Sint Maarten ter gelegenheid van de inhuldiging van Willem-Alexander een gouden munt van 10 gulden geslagen in een oplage van 750 stuks.
GoudenTientje.info Informatie over gouden tientjes.
Gouden 10 gulden munten. Kenmerken van gouden 10 gulden munten, waarde, aankoopprijzen en variaties. Gouden 10 euro munten. Specificaties van gouden 10 euro munten, verschillende ontwerpen, oplagecijfers en meer. Informatie over goud. Achtergrond, eigenschappen, toepassingen en informatie over kopen of verkopen.
Nederland 10 gulden en GOUD.
Loupen en vergrootglazen. Nederland op waarde. Kampgeld / Oorlogsgeld. Biljetten in plexiglas. Noodgeld WO I Bedrijf. Noodgeld WO I Gemeente. Noodgeld WO II. 5 gulden en GOUD. 10 gulden en GOUD. 20 gulden GOUD. Series op jaartal. Coin Fair sets. Overzee en Wereld. Curaçao en Sint Maarten. Koning Willem I guldens. Gouden dukaten Nederland. Nederland 2 euromunten. Euromunten in kleur. Nederland UNC sets. Nederland BU sets. Nederland Dag vd Munt.
Gouden Tientjes waarde. Koers gouden Tientje. 10 Euro goud koop prijs.
Koningin Beatrix 1980-Heden. Na het aanvangen van het Euro tijdperk, heeft Nederland sinds 2002 ook regelmatig een gouden munt met een nominale waarde van 10 Euro uitgegeven. Deze munten kennen dezelfde specificaties qua gewicht en goudgehalte als de originele gouden tientjes. Ze bevatten dus ook elk 6048, gram zuiver goud. De oplages van deze munten zijn wel een stuk lager dan vroeger. Men begon in 2002 met 33.000 gouden 10 Euro munten, maar de laatste jaren ligt de oplage van deze munten op 5.000-10.000 stukken. Dit is eenvoudig te verklaren. Het gouden tientje kon destijds gewoon voor 10 gulden E450, worden gekocht, tegenwoordig betaal je hier 60x zoveel voor.
Vind gouden 10 gulden in Munten Nederland op Marktplaats.nl.
GRATIS OFFICIËLE HERSLAG 1e WILHEMINA 10 GULDEN MUNT 1892. Gratis officiële herslag allereerste wilhemina 10 gulden munt 1892 125jaar geleden werd de allereerste gouden wilhelmina tien gulden munt ooit uitgegeven. Ter ere van deze gebeurtenis is een strikt gelimiteerde herslag van deze gouden munt uitgegeven.
Gouden tientje verkopen? Waarde gouden tien gulden.
Gouden tien gulden gouden tientje. De gouden tien gulden, ook wel gouden tientje genoemd is verreweg de bekendste Nederlandse gouden munt. De munt is van 1818 t/m 1933 geslagen en heeft een oplage van meer dan 40.000.000. Op deze pagina vindt u algemene informatie over een gouden tientje. Wat vaak gevraagd wordt is de waarde van een gouden tientje.

Contacteer ons