wat is een 10 gulden munt waard
10 gulden, tientje ZilverenGuldens.info.
Exemplaren in FDC of PP-kwaliteit brengen soms enkele euros meer op dan munten van circulatie-kwaliteit. bronnen: NVMH almanak. Wat is de waarde? Vul het jaartal in en kies het soort munt om een indicatie te krijgen van de waarde van uw munt. 2 1/2 gulden.
Vind 10 gulden in Munten Nederland op Marktplaats.nl.
12365 Set Het Laatste Goud van Wilhelmina 1932. Bekijk alle 4 advertenties Wat is dit? GRATIS OFFICIËLE HERSLAG 1e WILHEMINA 10 GULDEN MUNT 1892. Gratis officiële herslag allereerste wilhemina10 gulden munt 1892 125jaar geleden werd de allereerste gouden wilhelmina tien gulden munt ooit uitgegeven. Ter ere van deze gebeurtenis is een strikt gelimiteerde herslag van deze gouden munt uitgegeven.
Hoeveel is mijn munt waard Mijn Munten.
Wat staat er allemaal op een munt? Lijst van muntmeestertekens. Draken, Leeuwen en Duivels. munt in beeld. Vers van de pers. Winnende muntontwerpen geselecteerd. belgische munt die de fransen niet zint. Werelderfgoed van Nederland op munten. op 2 september worden de kinderdijkse molens onthuld. Muntslag eerste koningsdubbelportret. Het augustusjaar 2014. Musea met munten. De Nederlandse Bank. Wist je dat. het grootste bankbiljet ter wereld. Wist je datjes. Nog meer lesmateriaal. Andere woorden voor geld. Liedjes over geld. dat is pas crisis. Twee ballonnen in de woestijn. Terug naar het overzicht. Koningin Beatrix 1980-2013. Omschrijving 5 cent. muntmeesterteken aambeeld, pijl en boog, pijl en boog met ster, vruchtdragende wijnrank. Minimale waarde 050., Omschrijving 10 cent. muntmeesterteken aambeeld of pijl en boog of pijl en boog met ster, of vruchtdragende wijnrank. Minimale waarde 050., Omschrijving 25 cent. muntmeesterteken aambeeld of pijl en boog of pijl en boog met ster of vruchtdragende wijnrank. Minimale waarde 050., Omschrijving 1 gulden.
Gouden 10 gulden munt kopen of verkopen? Ontdek onze beste prijs.
De 10 Gulden munt heeft een zuiverheid van 90% puur goud. De goudmarkten zijn momenteel gesloten. Online bestellingen zijn mogelijk van maandag t.e.m. vrijdag van 9u tot 20u. Gewicht goud: 605, gram. Gewicht: 6725, gram. Zuiverheid: 90% zuiver. Afmetingen: 225, mm. Verkoop gouden munten. Verkoop gouden staven. Inkoop munten en staven. Aankoop oud goud. Copyright 2017 The House Niets op deze site is individueel beleggingsadvies website: www.willems-it.be.
Vind 10 gulden munt zilver op Marktplaats.nl.
Gunning is voorbehouden. 18 jaar dit jaar? Kadotip, ring uit 10 gulden munt uit 2000. Bent u op zoek naar een unieke ring of een speciaal kado voor uzelf of iemand anders? Wat dacht u van een handgemaakte muntring! Gemaakt uit een zilveren beatrix tientje uit 1999.
Zilveren tientje is bij ons geld waard 18 miljoen maal geslagen.
Zilveren 10 gulden munt prijs hierboven is geactualiseerd op 2018-10-23 123958: uur. In de periode van 1970 tot 1999 zijn er in totaal 18 miljoen zilveren munten van 10 gulden geslagen, waarin in totaal meer dan 925 zuiver zilver is verwerkt. De munten zijn in zeven verschillende versies gedrukt, elk in het thema van een andere gelegenheid. De zilveren tientjes die u nog in uw bezit heeft, kopen wij graag van u over. Bent u benieuwd wat uw zilveren tientje waard is?
10 Gulden Koningin Beatrix.
Boven deze afbeelding staat de tekst DE IURE BELLI AC PACIS wat Over het recht van oorlog en vrede betekend. Dit is de titel van het boek wat Hugo de Groot geschreven heeft. Dit boek is eeuwen als richtlijn aangehouden voor het oorlogsrecht. De ontwerper van de munt is Jaap Drupsteen. De 10 gulden die in 1996 werd geslagen met het borstbeeld van Beatrix naar links heeft op de achterzijde het zelfportret van Jan Steen als een luitspeler.
10 Gulden Koningin Juliana.
Heeft u de zilveren 10 gulden van Juliana nog niet in uw collectie? Lees dan even verder, wij bieden namelijk deze tien gulden munt aan. In 1970 is de gulden geslagen met als thema Nederland herrijst.Op de voorzijde van de munt staat het portret van Juliana naar rechts afgebeeld. Op de achterzijde staat het portret van Wilhelmina naar links. De munt heeft een zilvergehalte van 720/1000 en weegt 25 gram. De munt is ontworpen door L.O. In 1973 kwam er een nieuwe tien gulden munt naar aanleiding van het zilveren regeringsjubileum van Juliana. Op de voorzijde staat het portret van Juliana afgebeeld met de tekst: Juliana Regina 1948 4 september 1973. Wat u voor de munten betaalt, hangt af van de kwaliteit.
Zilveren 10 Gulden waarde. Koers zilveren tien Gulden munt prijs.
Hieronder vindt u de voornaamste kenmerken van het zilveren 10 gulden muntstuk. Zo kunt u controleren of de betreffende munt echt is. Op onze pagina met actuele koersen, kunt u real time nagaan wat de intrinsieke waarde van uw zilveren tientjes is.

Contacteer ons